HOEBERT HULSHOF & ROEST
Accountants en belastingadviseurs

Helder en persoonlijk

Diensten en tarieven

Met onze dienstverlening geven wij invulling aan ons motto: Helder en persoonlijk.
Hierbij houden wij ons aan de gedragscode voor de accountant-administratieconsulent.

Wij willen samen met u weten waar u staat en waar u naar toe gaat.
Onze basisdienstverlening dient, naast het u uit handen nemen van zaken die u als ondernemer wellicht als last ervaart, met name om in kaart te brengen waar u staat.
Hiertoe dienen de diensten financiŽle administratie (steeds vaker in de vorm van on line boekhouden), salarisadministratie, jaarrekeningen en fiscale aangiften en last but not least periodiek financieel verslag.

Op basis van de ons hieruit bekende gegevens en de regelmatig persoonlijke contacten met u zelf, stellen wij een financieel plan op. Dit plan wordt jaarlijks besproken en aangepast aan de actuele ontwikkelingen. Daar waar meer fiscale sturing gewenst is gebeurt dit op basis van een door ons aan u uit te brengen fiscaal advies.

Personeelskosten en personeelszaken zijn vaak van wezenlijk belang voor de ondernemer. Met onze jarenlange ervaring in praktisch alle onderdelen van het arbeidsrecht zijn wij u graag van dienst.Daar waar nodig werken wij samen met een in arbeidsrechtzaken gespecialiseerd advocatenkantoor, welk kantoor qua maatvoering en persoonlijke dienstverlening goed bij ons kantoor aansluit.

Mochten zaken bij u om een of andere reden niet op orde zijn, of is u onderneming sterk in beweging door groei, reorganisatie of anderzins, dan adviseren wij u graag over een goede administratieve organisatie.

U kunt hier ook kennisnemen van onze tarieven, algemene voorwaarden en klachtenregeling.


Veraartlaan 6 2288 GM Rijswijk - Postbus 1065 2280 CB Rijswijk - tel. 070-3907212 - KvK 27347163